Keuzestress

 

Wil je graag alle keuzestress vermijden bij het plannen van je volgende vakantie ? En mag het met de trein zijn ? Kies dan voor onze formule verrassingsreis.

In een gesprek van ongeveer 45 minuten informeer ik naar jullie interesses (cultuur, natuur, evenementen, water, bergen, muziek, kerken, impressionistische schilderijen, badplaatsen met knappe redders, wijn, fietsen maar dan alleen bergaf… enzovoort, enzovoort,…).

Uiteraard vraag ik ook naar jullie voorkeuren voor logies (glamping, B&B, hotel,…), en of jullie graag zelf restaurantjes zoeken of liever avondeten in een hotel. Of jullie naar één enkele bestemming willen of meerdere – dit hangt uiteraard ook af van hoe lang jullie op reis kunnen gaan.

Tenslotte noteer ik ook ook waar jullie recent al geweest zijn en/of waar jullie zeker niet naartoe willen. Last but not least komen we een budget overeen.

Alles met de trein ? Neen, dat hoeft niet. Dikwijls regelen wij op één of meerdere van de bestemmingen die je aandoet een huurauto of huurfiets waarmee je in alle vrijheid de regio kan ontdekken.

En eens de vakantie gedaan is kan een terugreis per trein langdradig zijn en dat willen we natuurlijk vermijden : daarom zal ik jullie ook altijd de optie van een terugreis per vliegtuig voorleggen.

Pas enkele dagen op voorhand ontvangen jullie alle informatie. Dan hoef je enkel nog in te pakken en je door onze handige reis-app te laten leiden op een reis van 1 tot 4 weken.