< Terug

Voorbeeld : Drie steden per nachttrein

 

Met dit reisprogramma kan u op korte tijd drie Europese steden bezoeken. U brengt 3 nachten in de trein door (in uw eigen privé-compartiment), de andere nachten logeert u op hotel. Eén van de trajecten loopt langs een mooie spoorlijn en wordt daarom overdag bereisd.

Uiteraard kan u ons altijd vragen om in één van de steden langer of korter te verblijven dan hier voorzien. Dit voorbeeldprogramma duurt precies 1 week.

De nachttreinen komen altijd vroeg genoeg aan in het centrum van de stad zodat u nog de volledige dag ter beschikking hebt voor uw bezoek. Wij reserveren steeds in hotels vlakbij het station. Dit is handig om uw bagage eenvoudig en veilig te stallen op het ogenblik dat uw kamer niet beschikbaar is.

Standaard bieden wij u dit pakket aan met al het vervoer per trein en al het logies inclusief uw ontbijt. Op aanvraag gaan wij meer in detail en organiseren – op basis van uw interesses – ook uw bezoek aan de steden. We regelen bijvoorbeeld lokaal vervoer, groepsrondleidingen, skip-the-line tickets voor musea , restaurantreserveringen, avondvoorstellingen etc.)

Keuzestress

Dag 1

In de vooravond reist u naar Parijs per Thalys-hogesnelheidstrein. U kan uiteraard ook vroeger op de dag vertrekken indien u graag wat tijd in Parijs toevoegt aan uw reis.

’s Avonds neemt u de nachttrein van Parijs naar de Azurenkust, in uw privé-compartiment.

 

Dag 2

Na aankomst in Nice wandelt u naar uw hotel. U krijgt hier uw ontbijt en kan alvast uw bagage achterlaten. Vervolgens hebt u nog de hele dag voor uw bezoek aan de stad.


Overnachting in Nice.

 

Dag 3

Na het ontbijt hebt u nog een volledige dag om van de stad te genieten. Eventueel kan u een uitstapje maken naar Cannes of Monte Carlo. U kan ook een strandje opzoeken in één van de kleinere kustplaatsen (stoptreinen rijden elk halfuur)

Overnachting in Nice

 

Dag 4

Na het ontbijt en check-out wandelt u naar het station en neemt de trein naar Milaan. Tot in Genua volgt de spoorlijn de Azurenkust en de Bloemenriviera, u hebt hier prachtig uitzicht op de zee, af en toe onderbroken door lange tunnels.

Na een overstap in het monumentale station Milano Centrale gaat het per hogesnelheidstrein Frecciarossa verder naar Venetië.

Na aankomst wandelt u het station uit en staat onmiddellijk in het midden van de stad, aan het Canal Grande ; uw hotel is vlakbij.

Na uw check-in is het tijd voor aperitief.

Logies in Venetië

 

Dag 5

Ontbijt in uw hotel en check-out. De bagage kan achterblijven want er is nog de hele dag om door Venetië te zwerven.


 

’s Avonds naar het station voor de reis per nachttrein naar Wenen, in uw privé-compartiment met douche en WC.

 

Dag 6

Ontbijt aan boord van de trein. Bagage kan zoals steeds achtergelaten worden in het hotel, vervolgens kan u de stad in.


Logies in Wenen

 

Dag 7

Ontbijt in uw hotel en check-out. Laat de bagage in het hotel ; de rest van de dag is ter beschikking voor het vervolg van het bezoek aan Wenen.


’s Avonds naar het station voor uw nachttrein terug naar Brussel

 

Dag 8

Na het ontbijt aan boord komt u aan in Brussel.

 

< Terug