< Terug

Hallo ! Ik ben Bart Warreyn.

Van kleins af aan verkende ik mijn wereld vol bewondering, steeds nieuwsgierig naar wat er “verderop” te zien zou zijn : achter die deur in de woonkamer, aan de andere kant van het meer, in het volgende dorp langs de weg, in het volgende station,…

Telkens we met ons gezin op reis gingen, zat ik met mijn neus in kaarten en wou alles weten over onze vakantiebestemming en de plekken onderweg.

Die reislust is nooit overgegaan…

 

Ik doorliep een gevarieerde loopbaan : steward op de Belgische nachttreinen, cafébaas, call center agent… In het bedrijfsleven evolueerde ik van administratief bediende tot accountmanager in ICT…

Pas in 2008 besloot ik om toch iets te gaan doen met mijn passie voor reizen. Ik volgde een cursus reisleider Europa en begon in bijberoep reizen te organiseren en begeleiden.

En in 2019 zette ik dé stap: ik startte triptailor en begon mijn eigen activiteiten in de reissector te ontplooien.

Een droom die uitkwam… en vervolgens – omwille van COVID19 – wel nog even in de frigo moest…

Mijn specialisaties

  • Culturele bezoeken combineren met activiteiten in de natuur in boeiende rondreizen.
  • Citytrips – mijn top-10 in wijzerzin : Berlijn, Krakow, Lviv, Praag, Belgrado, Ljubljana, Trieste, Lecce, Turijn, Lyon.
  • Los van de bestemming ben ik gespecialiseerd in reizen per trein. Uiteraard blijft het vliegtuig voor veel bestemmingen in Europa een onmisbaar vervoermiddel. Maar waar mogelijk en evenwaardig stel ik graag de trein als alternatief voor.

Hebt u een reisidee maar krijgt u het niet uitgewerkt? Of weet u niet precies waarheen? Wilt u een rondreis langs enkele Europese steden per trein doen? Contacteer me en ik stippel een gebalanceerd reisprogramma op maat uit, gebaseerd op uw interesses.

Mijn interesses

Talen leren, aanleren en gebruiken. Behalve Nederlands spreek ik vlot Engels, Frans, Duits en Italiaans. Voor mijn reisorganisatie samenwerken met locals verloopt zoveel makkelijker als het in hun moedertaal kan…

Treinen! Via diverse fora volg ik alle ontwikkelingen en nieuwigheden in de spoorsector op de voet.

Oh ja… en natuurlijk alles wat met reizen te maken heeft. Privé op reis gaan, reisvoorstellingen geven of bijwonen, armchair-travelling,….

< Terug