< Terug

 

Is een reisbureau nog nodig ?

 

 

Een reisje plannen en boeken ?
Dat kan tegenwoordig iedereen makkelijk zelf… Even het internet op en een paar klikken later is alles geregeld !
Maar aan die paar klikken gaat heel wat vooraf.

Want voor de belangrijkste vrije dagen van het jaar wil je toch dat alles perfect is ? Zeker nu we omwille van corona een aantal reizen hebben moeten missen.

 

Niet zomaar een paar keer klikken op de eerste de beste website dus. Wel heel veel opzoekingswerk. Heel veel informatie lezen op betrouwbare en minder betrouwbare websites. Zoveel mogelijk reviews op Tripadvisor of andere review-sites doornemen. Prijzen vergelijken en bij alle prijzen de kleine lettertjes lezen.

Keuzestress

 

Want wat je toch écht niet wil tijdens je vakantie is ruzie met je (reis)partner.

Van je partner naar je hoofd geslingerd krijgen dat je toch had moeten weten dat er naar die verre luchthaven alleen maar dure taxis rijden… dat het volstond enkele reviews te lezen om te weten dat de hoteldisco slapen ’s nachts onmogelijk maakt… dat je had moeten lezen dat de verblijftaks niet inbegrepen was… dat het hotel op een halfuur wandelen van de dichtstbijzijnde metro ligt… dat het in het oosten van het eiland veel beter weer is dan in het westen… dat er geen treinen meer rijden op zondag… enzovoort enzovoort.

 

 

En voor wie alleen reist is het nog erger… dan kan je alleen maar op jezelf boos worden.

 

Dat wil je allemaal niet… Dus valt er veel te lezen en te selecteren. En als je dan eindelijk alles geboekt hebt, heb je onmiddellijk een paar extra dagen vakantie nodig om te bekomen van alle keuzestress !

Keuzestress

 

 

Het kan ook anders !

Ontdek onze manier van werken die écht op maat is. Wij werken volledig onafhankelijk en hebben geen enkele samenwerkingsovereenkomst met grote touroperators, beddenbanken, plaatselijke agentschappen of wat dan ook. Je kan er dus zeker van zijn dat wij reizen ontwerpen die enkel en alleen op jullie wensen gebaseerd zijn.

 

 

Contacteer ons vrijblijvend

Wij luisteren naar je wensen (zoals bestemmingen, aantal dagen, budget, interesses,…) en ontwerpen dan een vakantieprogramma dat jou als gegoten zal zitten. De enige keuzestress die jij nog moet ondergaan is wat je al dan niet meeneemt in je valies…

Of ziet u eerst graag een voorbeeld ?

Ontdek hier een reisprogramma dat wij ontworpen hebben voor een korte vakantie in Schotland. Bemerk hoe wij echt alles in detail uitwerken en jullie zorgeloos op stap kunnen.
Keuzestress