< Terug 

Je wil erop uit in Europa met de trein, je hebt een reisplan en een bestemming in gedachten en bent nu op zoek naar de juiste treintickets. Maar als het meer moet zijn dan een hogesnelheidstrein naar een buurland zijn die tickets niet zo makkelijk te vinden

Dit is waar wij kunnen helpen.

De Duitse Spoorwegen hebben het grootste aanbod internationale tickets en wij zijn hun enige agent in België. Wij kunnen dus een groot gamma aan internationale treintickets rechtstreeks uitgeven zonder grote dossierkosten. Ook voor “moeilijke” tickets zoals fietskaartjes, groepstickets, nachttrein-reserveringen,… kan je bij ons terecht.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met treinreizen in Europa en kennen de tarieven door en door. We geven dus graag persoonlijk advies en adviseren eventueel betere formules voor jouw reisplan.

Tenslotte kan je tijdens je reis rekenen op onze in-trip support : in geval van treinproblemen onderweg leveren wij telefonisch of met Whatsapp-berichten bijstand om je zo goed mogelijk naar je bestemming te krijgen.

Wil je interrail-passen aankopen op papier ? Dan zijn wij daarvoor je beste adres in België. Klik hiervoor door naar onze specifieke interrail-pagina.

< Terug

Het vriendelijkste en persoonlijkste adres voor je internationale treintickets in België