Per trein naar Italië via de Franse Alpen

 

triptailor thalys tgv

 

’s Ochtends gaat het van jullie woonplaats naar Luik, Brussel-Zuid of Rijsel om de reis te starten per hogesnelheidstrein van Eurostar (ex-Thalys) of TGV Inoui. Met een kruissnelheid van 300km/h rijden jullie tot aan de voet van de Franse Alpen.

 

triptailor tgv

 

Al naargelang jullie vertrekuur en/of uiteindelijke bestemming in Italië is er een overstap in Parijs (met een metrorit om van station te veranderen) of in Lyon (overstap in hetzelfde station).

 

triptailor tgv italie

 

In de treinen kunnen jullie je eigen picknick opeten of gebruik maken van de catering aan boord (bar-bistro rijtuig). In de meeste treinen is er ook Wifi aanwezig.

 

triptailor frecciarossa

 

Vanaf Chambéry doorkruist jullie trein de Franse Alpen, prachtige uitzichten schuiven nu aan jullie ramen voorbij. Licht bergop kronkelt de spoorlijn door de Maurienne-vallei tot bij het grensstation Modane.

 

triptailor milano

 

Via de 13,5 km lange Fréjus-tunnel bereiken jullie Italië, de trein daalt via de Susa-vallei af naar Turijn. Eén uurtje Italiaanse hogesnelheidslijn verder komen jullie aan het eindstation Milaan.

 

Richtprijs per volwassene : € 95 (sterk afhankelijk van vertrekdag en tijdstip van boeking)

< Terug