Per trein naar Italië via Bernina

 

triptailor nightjet

 

In de vroege avond reizen jullie per hogesnelheidstrein naar Köln. Hier stappen jullie over op de nachttrein die jullie tot in Zürich brengt.

 

triptailor nachttrein kind slaapt

 

Op de nachttrein reizen jullie in een privé compartiment in een ligwagen of slaapwagen. ‘s Ochtends krijgen jullie een klein ontbijt aangeboden, inbegrepen in de prijs.

 

triptailor walensee trein

 

Vanaf Zürich reizen jullie met een comfortabele Zwitserse dagtrein naar Chur, onderweg gaat het langs de oevers van twee grote meren.

 

triptailor albula glacier express

 

Vanaf Chur volgen jullie de wereldberoemde Albulaspoorlijn, de route van de Glacier Express met onderweg het bekende Landwasserviadukt.

 

 

In de buurt van St. Moritz stappen jullie over op die andere wereldberoemde Zwitserse treinlijn : de Bernina-pas. Het is de hoogste spoorwegovergang van Europa en de uitzichten zijn fenomenaal. Vlak voor jullie Italië bereiken aan het eindstation Tirano rijdt de trein over het spectaculaire 360°-keerviaduct van Brusio.

 

Richtprijs per volwassene : € 140(slaapwagen), € 100(ligwagen) (sterk afhankelijk van vertrekdag en tijdstip van boeking)

< Terug