🚄 Ontdek Frankrijk op een nieuwe manier ! Kwalitatieve spoorverbindingen met hogesnelheidstreinen laten toe een gevarieerd programma af te werken binnen slechts één week. Bienvenue à bord 🚟.

 

 

Dag 1

Vanaf Brussel bereik je in een vijftal uren de eerste verblijfplaats Bordeaux 🍷. Check-in in het hotel vlakbij het station. Daarna maken jullie kennis met de stad tijdens een begeleide fietstocht.

 

Dag 2

Jullie brengen de dag door in het elegante historisch centrum van de stad, langs statige herenhuizen en de architectonische parel Place de la Bourse. In de late namiddag worden jullie op een wijnproeverij verwacht.

 

Dag 3

In de voormiddag reizen jullie via Toulouse naar Carcassonne 🏰. Bezoek hier de UNESCO-parel Cité de Carcassonne, een prima bewaarde Middeleeuwse vestingstad, bovenop de heuvel. Logies voor één nacht in een hotel in het centrum.

 

Dag 4

In de namiddag reizen jullie door de prachtige landschappen van Zuid-Frankrijk naar Niolon 🏖 aan de Côte Bleue, De laatste kilometers zijn de zichten op de Middellandse Zee overweldigend mooi. Logies nabij de zee.

 

Dag 5

Geniet van een mooie dag van zon, zee, zaligheid. Jullie kunnen ook een mooie wandeling langs het kustpad “Chemin des Douaniers” maken, bijvoorbeeld tot La Redonne (en terug met de trein).

 

Dag 6

Na het ontbijt en check-out maken jullie een korte treinrit naar Marseille 🌊. De bagage kunnen jullie achterlaten in een stationskluis, vervolgens hebben jullie nog de hele dag voor de ontdekking van deze maritieme metropool.

’s Avonds laat nemen jullie de nachttrein naar Parijs.

 

Dag 7

Aankomst in Parijs in de ochtend. Jullie kunnen onmiddellijk doorreizen met de Eurostar (ex-Thalys) naar Brussel. Of jullie zetten de bagage opnieuw in een stationskluis en brengen nog enkele uren door in de lichtstad.