Dag 1

Eurostar Brussel – Londen. Stationswissel naar Euston-station, een kwartier wandelen van Saint-Pancras, aankomststation van Eurostar. Hogesnelheidstrein naar Liverpool. Verkenning van de stad en ’s avonds inschepen op de nachtboot van Stena Lines naar Belfast. Overtocht in een comfortabele cabine met WC en douche.

Dag 2

Aankomst in Belfast. Transfert van de haven naar het stadscentrum per bus of taxi. Bagage alvast achterlaten in het hotel en vervolgens de stad verkennen. Aanrader is het Titanic-museum, het beroemde schip werd hier gebouwd.

Dag 3

Op verkenning naar de wondermooie Noord-Ierse kust. Per regionale trein naar Coleraine en verder langs de wondermooie kustlijn per bus naar ‘The Giant Causeway’.

Dag 4

We verlaten Noord-Ierland en rijden naar Ierland met de Enterprise sneltrein. Aankomst rond lunchtijd in Dublin, inchecken in het hotel. Dublin verkennen.

Dag 5

Na een lunch in Dublin is het tijd om een InterCity trein naar Cork, de tweede grootste stad van Ierland te nemen. Tijdens deze twee uur en half durende treinreist zoeft het Ierse platteland voorbij uw raam.

Dag 6

Na het ontbijt rest er nog voldoende tijd om Cork te bezichtigen. De afvaart in Cork is pas om 16h00 met Brittany Ferries.

Dag 7

Aankomst om 8u00 ’s morgens in Roscoff. Na het ontschepen is het tijd voor een busrit door het Bretoense landschap naar Brest.

Daar vertrekt na lunchtijd een TGV naar Parijs. Aankomst in Parijs in de late namiddag, stationswissels per bus of metro naar het noordstation en dan op de Eurostar naar België.