< Terug

Uw vakantie op uw maat

Een reisje plannen en boeken ?
Dat kan tegenwoordig iedereen makkelijk zelf… Even het internet op en een paar klikken later is alles geregeld !

Maar aan die paar klikken gaat heel wat vooraf.

Want voor de belangrijkste vrije dagen van het jaar wilt u dat alles de perfectie benadert. Zeker nu u omwille van corona al een aantal vakanties hebt moeten missen.

Keuzestress

 

Niet zomaar een paar keer klikken op de eerste de beste website dus. Wel heel veel opzoekingswerk. Heel veel informatie lezen op betrouwbare en minder betrouwbare websites. Zoveel mogelijk reviews op Tripadvisor of andere review-sites doornemen. Prijzen vergelijken en bij alle prijzen de kleine lettertjes lezen. Enzovoort enzovoort…

Als u eindelijk alles geboekt heeft, hebt u misschien een paar van uw zeldzame vakantiedagen opgeofferd aan al het zoekwerk. En u heeft bovendien een paar extra dagen vakantie nodig om te bekomen van alle keuzestress !

Het kan ook anders !

Laat ons uw reis inplannen.

Vertel ons tijdens een intakegesprek waar u graag heen wilt, hoe u de verplaatsing wilt maken, hoe u graag logeert en wat u ter plaatse wil doen. Wij werken dan uw programma op maat uit en zorgen voor alle reserveringen.

Wij werken volledig onafhankelijk en hebben geen enkele samenwerkingsovereenkomst met grote touroperators, beddenbanken, plaatselijke agentschappen,…etc. U kan er dus absoluut zeker van zijn dat wij reizen ontwerpen die enkel en alleen op uw wensen gebaseerd zijn.

Gaat u hiermee goedkoper af zijn ? Niet noodzakelijk.
Wel streven wij naar een zorgeloze en betere ervaring voor hetzelfde geld.

Contacteer ons vrijblijvend

Wij luisteren naar uw wensen (zoals bestemmingen, aantal dagen, budget, interesses,…) en ontwerpen dan een vakantieprogramma dat u als gegoten zal zitten. U moet alleen nog uw valies inpakken…

Of ziet u eerst graag een voorbeeld ?

Ontdek een reisprogramma dat wij ontworpen hebben voor een korte vakantie in Schotland. U zal merken dat alles in detail wordt uitgewerkt en u aan niets meer moet denken.