< Terug

Uw vakantie op uw maat

Een vakantie plannen en boeken ?
Dat kan tegenwoordig iedereen makkelijk zelf… Even het internet op en een paar klikken later is alles geregeld !

Maar aan die paar klikken gaat heel wat vooraf.
Want u wil voor die belangrijkste dagen van het jaar wel de allerbeste waar voor uw geld.

Keuzestress

 

Veel, heel veel opzoekingswerk dus. Heel veel informatie te lezen op betrouwbare en minder betrouwbare websites. En u wil natuurlijk ook zoveel mogelijk reviews op Tripadvisor doornemen. U moet heel veel prijzen vergelijken en kleine lettertjes lezen.

Uiteindelijk hebt u extra vakantie nodig :
eerst enkele dagen voor al uw opzoekingswerk en vervolgens enkele dagen om te bekomen van alle keuzestress !

Het kan ook anders !

Laat ons uw reis inplannen.

Vertel ons tijdens een intakegesprek waar u graag heen wilt, hoe u graag logeert en wat u ter plaatse wil doen. Wij werken dan uw programma op maat uit en zorgen voor alle reserveringen.

Wij werken volledig onafhankelijk en hebben geen enkele samenwerkingsovereenkomst met grote touroperators, beddenbanken, plaatselijke agentschappen,…etc. U kan er dus absoluut zeker van zijn dat wij reizen ontwerpen die enkel en alleen op uw wensen gebaseerd zijn.

Laat ons eraan beginnen...

Wij luisteren naar uw wensen (zoals bestemmingen, aantal dagen, budget, interesses,…) en ontwerpen dan een vakantieprogramma dat u als gegoten zal zitten. U moet alleen nog uw valies inpakken…

Wilt u het wat concreter ?

Ontdek een reisprogramma dat wij ontworpen hebben voor een korte vakantie in Schotland. U zal merken dat alles in detail wordt uitgewerkt en u aan niets meer moet denken.